Tunisien – Port El Kantaoui

Livet leker i underbara Port el Kantaoui, Tunisien.

Ewa och Anne-Marie spelar sin första runda på Panorama och har kommit upp på höjderna, känner lätt svalkande vind i den varma solen. Som vana golfare har de kläder efter skiftande väder.
Panorama course visar sin allra bästa sida och vi beundrar storslagen vy…och golfslagen blir många.

Efter minnesrika timmar och många svingar på golfbanorna kan vi på Hotel Alhambra få avkopplande kroppsnjutning. Här några bilder från det välbesökta Seabel Spa, som erbjuder välgörande behandlingar. Det förmånliga Spa-paketet som du kan köpa genom Easton rekommenderas varmt av värden, som naturligtvis har provat behandlingarna!

Eller varför inte ett avkopplande bad i den 20 m långa inomhuspoolen med…

30 grader i vattnet! Plums i baljan!!!

Golfledig dag från hemmabanorna på Kantaoui GC byts till ännu mer golf…tokigt kanske, men ett givet val för Leif och Harald. Dagens runda spelas på Flamingo GC i Monastir. Tack Leif för att du tog oss med dit! En mycket vacker och utmanande bana…med flera greener högt på platåer och här puttar Harald samtidigt som Leif och Maj hämtar sina bollar nere i gräsravinen…

mycket kan hända i det böljande landskapet,  men humöret är på topp och …

på hål 12 gör Lars ett välplacerat utslag och placerar bollen på greenen, använder sin nyinköpta putter och GRATTIS till en birdie!

Birdie, birdie blir det även för Harald och Leif…GRATTIS!

Den lediga dagen med utflykt med Easton-värden Carina till Sousse och golfutflykten till Monastir övergår till kväll och de nyutslagna apelsinträden sprider väldoft i hotellets atrium.

En go kväll tillönskas och vi ses snart igen!

Hälsningar från Easton-värdarna Carina och Maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.