Tunisien – Port el Kantaoui

Med hälsosam färg på kinderna, råg i ryggen, muskelstarka armar, glada miner och härliga minnen från veckan är det återsamling för prisutdelning.Först ut som pristagare är ”The Big Boss” alias ”Snygge-Leif”, som han själv säger, för prestationen att placera bollen närmast flagg på Panoramas hål 3. Grattis till kepsen från El Kantaoui Golf Course. Vi vill se kepsen på!

Här Olle, Leif, Lasse och Gunnar som tog hem segern i EGC. Hmm, verkligen varierad form på både kropp och golfresultat! Men gemensamt en lyckad kvartett!.GRATTIS!

Lennart, Bert och Torbjörn fick sällskap av medspelande golfvärd och svingade till sig  en andraplats i EGC.Idag är temperaturen låg och det blåser snålt ute på golfbanan. Den anonyme mannen har följt väderleksprognosen noga, insett att kortbyxor och piké är mindre smart klädval. Här visar han att han inte tänker vara törstig eller få frostskador! Ny modell av golfhandskar? Håll väl i klubban!

Tommy tog ledningen i ”Veckans spelare” på Panorama Course. Höll ihop spelet även andra rundan på Sea Course och när slagen adderats var resultatet klart. Tommy blev den förste ”Veckans spelare” på nygamla destinationen Port el Kantaoui. GRATTIS Tommy!

Här andrapristagaren Bert och välspelande Elizabeth med samma antal slag. Resultatet var mycket jämnt.Här Tommy och Elizabeth tillsammans med Harald och Lars, som också gick i ledarbollen. Positiv spänning och förväntan i ledarbollen och på första tee med dramatiska moln i bakgrunden.

Här alla pristagarna i veckans ”Bästboll”.

Bert och Tommy kompletterade varandra och deras score var vinnande i partävlingen. Ni spelade väl ihop i Novo också?

Elizabeth och Börje spelade sin första runda ihop och tog andraplatsen, tätt följda av Lasse och Harald. Grattis, grattis, grattis….!

Åsså, ett stort kramkalas! Bert höll sig väl framme och kramade glatt Carina och …

åsså sen Maj. Värdarna tyckte jobbet var värmande och kul!

Tack alla härliga singelgolfare för den den här minnesvärda veckan.

Det var NI som gjorde den!

Hälsningar från

Carina och Maj, dina Eastonvärdar på plats.

PS. Hoppas ni alla haft en behaglig hemresa och är väl framme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.