Tunisien – Port el Kantaoui

Efter viss desorientering på golfklubben kom duon Janne och Jonny till rätt bana. Här en välbehövlig paus och skoj och skratt på 19:e hålet.

Här är Janne och Jonny igen, men nu väl omhändertagna av sina ”Bästboll-damer” Iris och Elizabeth.

Härligt svingande Susanne med sin ”Bästbolls-man” Mikael.

Våra tre-veckors gäster Iréne och Roland spelar gärna Bästboll. Här med Barbro och Björn. Vilken bana ska vi spela idag, Sea eller Panorama?

Det blev Panorama och här efter hål 7 en försmak av panoramautsikten …

och panoramautsikt igen här över fairway hål 17 med havet som fond. Strax utanför bild till vänster kan vi urskilja vårt eget hotell Seabel Alhambra.

Lilly och Bengt känner sig som hemma i Kantaoui och går i samma boll som Yvonne och Ingvar.

Hmmm, vem har slagit ut sin boll i tjocke-gräset? Vi ropar på Pia och hon identifierar gärna bollen. Berättar samtidigt att hon säkerställer sin boll genom att stämpla på flera ställen, även på ”baksidan”!!!

Även Jonny sticker ut med färgstarka passpoaler längs bag-fickorna. Kanske även en ”geting” i bagen? Birdies kräver det, eller hur?

Lag Charlotte och Robert med Britt-Marie och Per. Kommer det bli en drömscore idag?

Vadå pluggad??? Hmm, går bollen att identifiera? Vad gäller?

Här lite lugnare och behagligt med utsikt över inspel på hål 18. Fast lugnet kan bedra…greenen vaktas av stort vattenhinder som måste passeras. Robert tog däremot en genväg med sin boll, som rullade över bron och in på foregreen. Gör om det om ni kan!

Spelsugna Pia här med sin man Leif och Christer till höger känner sig beredda att börja dagens utmaning. Lite småkyligt på morgonen, men det förväntas bli mer än 20 grader framåt eftermiddagen.

Golfande golfvärden Maj och golfbilsrattande golfvärden Carina säger ”Hejdå och på återseende”!

3 svar på ”Tunisien – Port el Kantaoui”

  1. Hej Ingvar o Yvonne, här kommer en hälsning från Göte o Yvonne. Vi åker hem från Roda imorgon efter 4 veckor som vi har haft o det har varit toppen. Vi ses i Åkersberga på bästa banan i Åkersberga som heter Åkersberga Golfklubb. Kram till er båda o ha det så bra Yvonne o Göte

  2. Hej på er vi är också här! Vi stannar en vecka till. Vi spelar med era vänner från Åkersberga!

    Kramat Pia o Leif

  3. Men gud Pia o Leif, inte såg jag att det var ni. Vi nyss hemkomna från Roda med Söderbergs, underbart ställe. Kramar till er alla 4 från Yvonne och Göte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.