Tunisien – Port el Kantaoui

I Tunisien fortsätter det fantastiskt vackra vädret. Som en dröm väntar solen, värmen och upplevelser på El Kantaoui GC. Vi går med lätta steg ut för att möta en ny dag och nya möjligheter! Följ med…

Härligt spontan kontakt mellan nyanlända golfgäster uppstår. Första tee och första rundan tillsammans på Panorama! Jone, Jimmy (caddie), Ulf, Esko, Axel, Mr X (caddie) gör sig beredda. Här ska spelas golf!

Caddie Jimmy visar puttlinjen för Esko

Härligt puttläge för Axel och puttlinjen är given! Eller hur?

Rundan på Panorama är avslutad, men spelet fortsätter senare med extra golf på Sea Course. Först ett avkopplande besök på terrassen och 19:e hålet.

Som återkommande Tunisien-gäst kommer Gittan med sin charmiga KinBag och överraskar Eastonvärden med ett roligt minne från finfina gästspelet i Águilas hösten 2017…

Liten, men med starka vingar…flugit långt…Spanien…Göteborg…Tunisien…och flyger vidare mot nya mål med Gittan.Här Gittan med sin Bengt och goda vännerna Anders och Anita. Roligt att komma tillbaka till Tunisien och det ska bli kul att spela Panorama igen!

Jonny ser intresserat och låååångt fram på fairway och siktar mot nya mål. Vad kommer att hända idag? Kanske en HIO!?

Christina, Veronica (Ninni), Lasse och Carin värmer upp med lätt småprat på första tee innan spelet kan börja.Välspelande Iris har tränat en vecka på banorna och tar väl hand om nyanlända Berit. Här färdigputtat på Sea Course hål 14.

Banorna är gästvänliga och blir bara grönare och grönare. Från terrassen full utsikt och insyn över allas inspel på hål 18, för både Panorama och Sea Course. En avslutning på rundorna som inbjuder till utmaning! Vadå vatten?

Pia, Carina och Irina bildar ankare i dagens startfält. Golf är roligt och ännu roligare när vi trivs ihop och kan snacka lite “damer emellan”.

Eva, Ingrid, Elsbeth och Lars har kommit upp på höjderna och hukar sig lätt i den uppfriskande, men konstrande vinden. Nästa hål har vi medvind, då så…

Hej och hå! Eva är blixtsnabbt framme och räddar sin favoritpeg med rött band, från ödet att försvinna ner i stupet med taggiga buskar. Ropar till oss andra att kolla var hennes boll tog mark…Hon kan ju inte hålla reda på allt själv!

Iris har sin egen personliga caddie och man med sig på speldagarna. Kjell går med längs banan och tränar sin nya höft. Sol, värme och mjuka fairways att gå på ger stora framsteg. Snart blir det parspel med Iris!

Pia och Leif är inne på sin andra vecka och ska avsluta en liten 9-hålsrunda på em. Pia spelar match med värden och tar enkelt hem segern. Vinsten ska smaka gott!!!!

I värmen slår dessa blommor ut och sprider underbar väldoft. Vi stannar upp på väg hem genom ett av hotellets atrium, tittar, förundras och bara doftar på apelsinblommorna.

Vi ses snart igen !

Carina och Maj

Dina Eastonvärdar i Port El Kantaoui

Ett svar på ”Tunisien – Port el Kantaoui”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.