Tunisien – Port el Kantaoui

Ibland måste man vänta för att slå ut från tee. Vad gör man då? Pia och Jone tänker kreativt och skapar ett romantiskt hjärta av pistagenötter!      TEEHEE (tihi)!   ❤️

Tack Pia och Jone för bilden och goda samtal.

Här en bild från restaurang Mediterrané i Port el Kantaouis marina. Vi erbjuder en gemensam middag i restaurangen en kväll i veckan och du kan serveras…Brick with egg of your choice : tuna fish or shrimpsFish filets with sauce in Normandy styleFilets of sea bass stuffed with mushrooms and leeksVeckans sista runda avslutas i sol och värme. Inga, Berit, Hans och Ingrid gillar att åka på golfresa till Tunisien.

Samling inför prisutdelning och…prisbordet är uppdukat och alla priserna väntar på att delas ut till veckans pristagare. Först ut…Gittan och Iris som vann deltävlingarna ”Närmast flagg”.  GRATTIS !

Här alla vinnarna i ”Bästbollen”. Elizabeth och Jonny tog hem segern, tätt följda av Lilly och Bengt. Axel och Esko placerade sig på tredjeplatsen och Iris och golfvärden Maj på fjärde plats.

GRATTIS Elizabeth och Jonny!  Ni var bäst med 44 p!Leif svingade säkert och blev veckans absolut bästa spelare blev efter den avgörande och avslutande rundan på Sea Course. Här med Elizabeth på andra plats, Kerstin på tredje och och Gittan på fjärde.

GRATTIS Leif !

Här har det gått undan!          Vi ”sprängde ”90-gränsen!

Med rekordhöga 93 poäng tog Iris, Jonny, Kerstin och Anita hem veckans Easton Golf Classic.

GRATTIS till ett fantastiskt resultat och segern !

Axel, Elsbeth, Elizabeth och Lars, med lagnamnet ”ALEE”, tog hem andraplatsen.  GRATTIS !

Bengt, Lilly, Anders och Ronni svingade till sig tredjeplatsen.

GRATTIS !

Lars-Ove, Inger, Gittan och Carin tog fjärdeplatsen i Easton Golf Classic.

GRATTIS !

Vi säger GRATTIS till alla våra gäster under veckan. Ni har gjort ett bra val och kommit till Tunisien. Vädret har varit fantastiskt och vi har fått njuta av sol, värme, golf och gott sällskap m.m.  Vi hoppas att ni som åker hem idag får en behaglig resa och välkomna åter!

Hälsningar från

Carina och Maj

Eastonvärdar i Port el Kantaoui

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.