Tunisien – Port el Kantaoui

Peter har satt nytt tunisienrekord i tävlingen ”Veckans spelare”. Med endast 75 slag på Sea Course och 65 på Panorama och totalt 140 slag! Grattis till segern!

Veckans ledarboll med  Britt, Stefan, Margareta och Peter.

Paret Carin och Bo matchar varandra såväl i spel som stil !

Välkomna att plocka och använda…övning på rangen ger resultat…för vissa.

Vi är alla överens! Närspelet behöver förbättras och…Här gör vi oss av med alla 3-och 4-puttar. Övning gör oss trygga och en möjlig drömscore.

”Även en blind höna kan hitta ett korn”, sa Lillemor och placerade bollen 2,78 m från koppen i ”Närmast flagg”- tävlingen.

Segraren Peter i ”Veckans spelare” här med utmanarna Ingvald och Britt. Peter tackade särskilt sin klubbkompis och mentor Stefan.

Här alla pristagarna i tävlingen ”Bästbollen”. Vinnarlaget Margareta och Claes-Åke, flankerade av andrapristagarna Lena och Tommy, tredjepristagarna Inger och Lars-Ove och fjärdepristagarna Margareta och Lars-Göran.

Lena och Tommy på prispallen igen! Här med lagspelarna Elsbeth och Lars; förstapristagare i Easton Golf Classic. GRATTIS !

Här andrapristagarna; laget med det fyndiga namnet ”Irénes lydiga pojkar”…alltså Ingvald, Roland och Kaj-Åke. GRATTIS !

Tredjepristagarna och spelsäkra damlaget Carin, Britt, Monica och Eva. GRATTIS ! Monicas birdie på hål 13 gav ”klirr” !

Peters form höll i sig och han tog hem fjärdeplatsen tillsammans med sina välspelande lagkompisar Margareta, Göran och Britt. GRATTIS !

Glada golfvärdarna i Port el Kantaoui är lyckliga över alla härliga gäster och deras fantastiska resultat, som rensade prisbordet på alla läckra vinster.

Soliga hälsningar från

Carina och Maj

// Eastonvärdarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.