Tunisien – Port el Kantaoui

FOOOOOORE!!! Anna-Maria har satt REKORD i Tunisien. Med endaast 139 slag i den individuella tävlingen kammade hon hem segern som Veckans spelare! Här får hon en segerkram av sin stolte make Andrew. GRATTIS, GRATTIS!

Här Ann-Maria med övriga pristagare i Veckans spelare. Andrapristagaren Bengt i solbrillor och hammamhandduk, tredjepristagaren Mats i ljusa vårbyxor och Maritha i vacker festklänning och pastellig sjal.
Och här Ann-Marie igen, men nu i laget ”Ritas supporters”. GRATTIS till Ann-Marie, Rita, Yvonne och Andrew, som andrapristagare i Easton Golf Classic och 87 p!!!
Lag Kent, Östen, Lena och Mats hade också 87 p…men, men tog hem första plats med hjälp av ett två slag lägre SHCP. GRATTIS alla till segern!!!
Lena, Birgitta, Elisabeth och Jerry gillar EGC och hade kul tillsammans. GRATTIS till tredje plats!
Lag- och klubbkompisarna Golge, Maritha, Lars-Olof och Ann kammade hem fjärdeplatsen. GRATTIS till er alla!!!
Kent ger tummen upp för Bästboll och parspelaren Östen. Vi gratulerar er båda till segern!
Paret Dan och Eva visar prov på vinstgivande samarbete och kröner sina två veckor på Kantaoui golfklubb med en andraplats i Bästbollen. GRATTIS, GRATTIS !!!
Anna-Maria spelade övertygande i alla tävlingar och tog i Bästbollen tredjeplatsen med sin Andrew.
GRATTIS till er båda!!!
Maritha och Gorge svingade hem en fjärdeplats. GRATTIS till er båda!
Såhär började vi kvällen…trivsam återsamling efter veckan och pristagarna ännu inte presenterade. Resultaten var klara och prisbordet uppdukat.

Tack alla för en härlig golfvecka här i Port el Kantaoui ! Kika gärna in i nästa inlägg…en tillbakablick från veckan. Vi ses…

Hälsningar

Carina och Maj

Eastonvärdar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.