Tunisien – Port el Kantaoui

FOOOOOORE! Nytt rekord i Tunisien…denna vecka med!!!! Marianne, Kent, Annelie och Östen kammar hem lagtävlingen Easton Golf Classic med rekordhöga 91 poäng! GRATTIS!

Christina inledde ”Veckans spelare” på Sea Course med nio slag tillgodo på tvåan. Spelade även säkert på Panorama och tog hem segern med netto 143 slag. Här med andrapristagaren Ulf och tredjepristagaren Marianne till vänster. GRATTIS!!!!
Annette svingade säkert och placerade bollen närmast flagg på Sea Course hål 16. GRATTIS !!!
Tremanna – laget i Easton Golf Classic saknade en medtävlare. Ulf ställde upp som Joker och bidrog med poäng, som gav laget Göran, Mona och Kerstin en andraplacering. GRATTIS !!!
Yvonne, Rita, Per-Olof och Bengt placerade sig på tredje plats. GRATTIS till er alla!!!

Detta var åttonde och sista prisutdelningen för denna säsong. Tävlingarna har varit populära och rekord, efter rekord har satts. Vi hoppas att allt svingande på Sea Course och Panorama gett fin uppvärmning inför kommande golfsäsong i Sverige.

Soliga hälsningar

Carina och Maj

Eastonvärdar

 

 

Ett svar på ”Tunisien – Port el Kantaoui”

  1. Första rundan för året, lite ringrostig men skönt komma igång. Banorna fullt godkända, boendet godkänt likaså, miljön i matsalen knappt godkänd. Värdarna gjorde sitt bästa för att vi skulle trivas och umgås, bl a tog dom med oss till en fin restaurang vid hamnen och hjälpte till när så behövdes. Easton kan rekommenderas !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.