Tunisien – Port el Kantaoui – Long Stay


Alla vägar bär till nästa tee 🙂

Denna vecka avslutade vi med lagtävlingen Easton Team Challenge med 3-mannalag. Johny, Inger och Woffe döpte laget till ”Golddiggers”.
När Curt gör två birdies efter varann blev det naturliga lagnamnet ”Whiskeygänget”. Curt till vänster flankeras av lagkamraterna Anneli och Lasse.
Här har vi ”Laget före jaget, igen” med Robert som lagkapten. Får god stöttning av Lolo och Susanne.
”The Final Countdown” med Hasse, Pirjo och Eastonvärden Roland, som delade på rundan med Eastonvärdinnan Teija. Hon gömmer sig bakom kameran. Utspelades en stenhård kamp med nästa lag.
Ett riktigt ”Dreamteam” med Ann-Sofi, Bengt-Åke och Marie. De hade samma lagpoäng 82 som ”The Final Countdown”, och…
…gick segrande ur striden pga ett (1) poäng mer på IN-rundan. Ett stort Grattis till tre glada golfare!
Bästbollsvinnarna Woffe och Pirjo skiljdes åt från tvåorna Anneli och Hasse med lägre gemensamt handicap. Här vann Surahammar över Enköping i stadskampen. GRATTIS!
Med en enorm entusiasm för golf i planering, genomförande och uppföljning gratulerar vi Veckans Spelare! Med fina 67 slag netto krossade Pirjo allt motstånd. GRATTIS!
Ett fint litet café vid ljusfontänen med en speciell grindingång.
Vid marinan finns några fina alternativa restauranger för att bryta av hotellets middagsbuffé någon gång i veckan. La Daurade är en av de finaste med västerländska kött- och fiskrätter till humana priser.
En härlig marininfluerad interiör bjuder in gästerna.

Efter golfrundan är det sedan nära till Marhaba Palace och havet i horisonten. Varma golfhälsningar från Eastonvärdarna Roland & Teija!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.