Turkiet – Belek – Gloria Verde

Prognosen sa regn, men på Gloria Verde sken solen…

Fjärde veckan med golfentusiaster på Gloria Verde
New Course here we come…
The cool guys…
…så var namnet…
Per , Jan, Lars, Rolle, Gunnar och Pelle
Kennert, Mimmi, Marga och Sören är redo för andra veckans fyrboll/bästboll! Kjell avvaktar i bakgrunden!
Marianne, Ronny, Inger och Kjell
Å vad vi är spelsugna…
…är vi på tur nu?
stilstudie
långt och rakt var det…
bra provsving….
Ronnie, Karin, Ulla-Britt och Sören
…klipp till..
…första slag är inget annat likt…
Christer, Lena,Taina och Lennart
så bra då fick vi en ”upptitt” av Lena också
och här har vi en vänsterspelare
…fin genomgång där.. pron skulle ha gillat det…
nu gäller det…
Lars, Eastonvärd Kerstin, Anders och Lena
Nu sänktes medelåldern på Easton markant med hjälp av de unga herrarna  Adam och Eric här tillsammans med  farmor Birgitta
och vart är du på väg Kjell….
Farfar Karl är också med och bidrar till poängen i fyrbollen
Hur kan man slå så långt Eric??
…och så gäller det att få bollen i hål på en putt…alla golfares dröm!
19:e hålet väntar…
Baren är öppen…
Taina och Lennart njuter i godan ro…. spelet har gått” sisådär”…men se det är inte sant!De har nämnligen vunnit fyrbollen idag på väldigt god score!
Ett gäng värmlänningar…
och fler blir det…
…alla i väntan på att få middagen serverad i Garuda, den asiatiska restaurangen, ikväll…
Kyparen förbereder ifall gästerna vill njuta av kvällen utomhus …
…grillen i bakgrunden har sååå god mat…
…vi är redo på bägge sidor om disken … kockar och gäster…
Delikatesser!
Eastonvärden börjar försiktigt med soppa…undrar vad Lennart har på sin tallrik där bakom….
efterrätter
mera…
och den härliga fruktdisken…
så nyttigt och gott!
” Det var slutsålt på Easton, men vi bara älskar Gloria Verde så vi kom hit iallafall” sa Tina och Micke! Ett kärt återseende av våra gäster från hösten 2018! Så Trevligt!
…och så var denna blogg slut!
Kerstin & Ulf
Eastonvärdar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.