Turkiet – Belek – Gloria Verde

Avslutning av veckan på Bazilika Gloria Verde 

Bazilika – den fransk restaurangen på Gloria Verde
Kyparen ser till att allt är perfekt
Champagne glasen står redo…
och gästerna är i antågande Maud, Kerstin, Pder, Kåre, Ingemar med blå tröja över axeln och Staffan längst bak…
Carina, Lars-Axel, Staffan och närmast kameran Sisko
Lars, Marie, Berthold och sedan kommer Per och Rosita och längst bak Marie och Ola
Ola och Marie tar sällskap uppför backen. Marie har njutit av Gloria Verdes alla andra faciliteter denna vecka då golfklubbor inte är henne “grej”.
Pappa Per och dotter Johanna kommer med snabba steg
Födelsdagsflickan Annette i sällskap med Hanna, Vivi-Anne och Thomas
..och nu börjar gästerna ta plats Ola, Hanna, Ingemar (HIO mannen), Carina och mittemot henne Lars-Axel, Agneta (skymtar vi bara) och Marie
Kerstin, Björn, Maud och Per
Per, Johanna, Kåre, Ann och Peder
och nu väntar vi på prisutdelningen…
…och det här är värdet av tävlingsdeltagarnas startavgifter…
Vinnare i fyrboll/bästboll är Björn och Ann
Andra priset gick till Vivi-Ann och Thomas
Tredje pris gick till Carina och Lars-Axel
Ingemar som klämde i med en HIO på hål nr 3 på The New Course!!!
Vinnare i Veckans Spelare är Thomas!
…som god tvåa kom frugan Vivi-Anne
Trea blev Per
Vinnare i Easton Golf Classic blev Staffan, Ola, Sisko och Lars-Axel
Tvåa blev Thomas, Vivi-Anne, Hanna och Kåre
Trea blev Per, Rosita, Annette och Per
och gänget som kanske inte hade så god tur med puttarna denna dag … Carina, Björn, Marie och Peder…
.. det var säkert puttningen här också som inte riktigt ville nå ända fram…Ann, Berthold, Johanna och Lars!
Ett stort tack till er alla för en trevlig vecka på Gloria Verde!
Ulf & Kerstin
Eastonvärdar

 

Ett svar på ”Turkiet – Belek – Gloria Verde”

  1. Hej Kerstin och Ulf!
    Ni får hälsa mina klubbkamrater Berthold och Anette så mycket.
    Ha det gott!
    Kollegan
    Claes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.