Kickoff med Eastonvärdar

Lighthouse Golf & Spa Resort – here we come! 

Några härliga och givande dagar väntar i Bulgarien. Lighthouse Golf & Spa Hotel är redo och kommer lysa upp vår tillvaro med gemytlighet och utmärkt service.

Vi sparkar igång höstsäsongen med dunder och brak. Nästa vecka är det dags för höstsäsongens uppstart, uppladdning och utbyte. Platsen som Easton Golf har valt för ändamålet är Lighthouse Golf & Spa Resort i Cape Kaliakra, Bulgarien. Vi samlar höstens förträffliga Eastonvärdar i Bulgarien för kickoff!

Under ledig tid är avkoppling och lättsamma diskussioner aldrig fel. På Lighthouse femstjärniga anläggning är möjligheterna för trivsel väldigt goda.

Det ska bli supertrevligt att träffa alla glada, positiva och duktiga medarbetare som under sommaren har gått i väntans tider och längtat till nästa resa, nästa destination och nästa grupp av gäster.

Ett varmt välkomnande kan man alltid förvänta sig på Lighthouse Golf & Spa Hotel. Redan i lobbyn känner man sig hemmastadd.

Men först ska vi ladda batterierna i Bulgarien, utbyta erfarenheter och berika oss av all den kunskap som finns inom gruppen. Under veckan i Bulgarien blir det konferens, rundvandring, grupparbeten, mingel, golftävling, utmärkelser och självklart trivsamma stunder över god mat och dryck.

Hemmabanan Lighthouse kommer stå som värd för en lättsam golftävling under Eastonvärdarnas kickoff i Bulgarien. Återstår att se om sommarens träning och flit kommer ge resultat.

Stay tuned! Här på bloggen kommer vi löpande berätta mer om våra utbildningsdagar i Bulgarien. Mer om programmet kommer avslöjas innan avresa och under vistelsen i nästa vecka kommer bloggen vara aktiv och levande.

Välkommen tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.