Därför älskar vi Bulgarien och Cape Kaliakra!

Vid val av resmål, hotell och golfbanor lägger Easton Golf alltid stor vikt vid kundundersökningarna som resenärer skickar in efter avslutad resa. Gästerna bedömer allt från golfbanor och hotell till servicen från Eastonvärdarna på plats.

När man bor på en golfresort är det synnerligen viktigt att hotellet och servicen håller hög standard. Lighthouse Golf & Spa Resort i Bulgarien har lagt stor vikt vid detta och förra årets medlemskap i European Tour Destination förstärker bilden av kvalitet på denna femstjärniga anläggning.

Vårsäsongens gäster gav Lighthouse Golf & Spa Resort utmärkt omdöme. Sett till standard och service fick hotellet 4,5 i betyg på en 5-gradig skala.

Hotellrummen på Lighthouse är rymliga, fullt utrustade och trivsamma med stilrena möbler och sköna sängar.

I bufférestaurangen serveras rikliga och fräscha frukostar varje morgon och måltiderna på kvällstid erbjuder stor variationsrikedom. Dessutom finns det möjlighet att uppgradera till all-inclusive.

Frukosten är mycket högt ansedd och uppskattad, snuddar på toppbetyget bland alla hotellfrukostar i Easton Golfs utbud. Även middagarna håller måttet med råge, betyg 4,2 enligt vårens gäster.

På Lighthouse finns också ett fräscht och väl tilltaget spa med fritt inträde för alla hotellgäster. Bad, dusch och bastuvarianterna är oändliga i denna avkopplande miljö.

Golfpaketet till Bulgarien är smått fantastiskt. I golflandet Bulgarien finns det totalt sex golfbanor varav tre av dem ligger på Cape Kaliakra. Tre signaturbanor som alla ligger vackert belägna utmed Svarta Havet. Gary Player och Ian Woosnam är upphovsmännen och golfbanorna har skiftande karaktär. Den gemensamma nämnaren är vackra vyer, spektakulär omgivning och härligt utmanande golfhål.

Vissa golfbanor måste man bara uppleva när möjligheten ges. Thracian Cliffs är en sådan. Att golfbil ingår på Thracian Cliffs kanske inte är så underligt.
Sagolikt, eller hur?

 

Black Sea Rama är en väldigt populär golfbana bland våra gäster. Den rankas alltid väldigt högt i alla våra undersökningar.
Signaturhålet (nr 18) är ett par 3-hål att minnas.

Klubbhusen på samtliga banor är luxuösa med väl tilltagna ytor och det 19:e hålet är alltid nära.

I klubbhuset på Lighthouse golfbana äter Easton Golfs gäster alltid middag under en av kvällarna under Bulgarien-veckan.
Det åttonde hålet på Lighthouse golfbana väcker varma känslor. Här finns också möjlighet till förfriskning.

På måndag anländer 30 Eastonvärdar till Bulgarien för att utforska och dissekera resmålet. De kommer få möjlighet att uppleva golfbanorna, bedöma hotellsängarna och testa maten.

Bloggen kommer vara levande och fyllas med mycket smått & gott inför, under och efter äventyret.

Välkommen tillbaka! På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.