Lediga stunder – vad gör man på Lighthouse?

30 Eastonvärdar reser på måndag till Lighthouse Golf & Spa Resort i Bulgarien för utbildning, utbyte och umgänge i goda vänners lag. På en golfresort som denna är det dock viktigt med förströelse och tidsfördriv på ledig tid. Vad gör man utanför golfbanan?

Det trivsamma området vid utomhuspoolen lockar garanterat under soliga dagar.
Strandsäsongen är i full gång och våra Eastonvärdar kommer under sin vistelse avnjuta en lunch i denna mysiga miljö.
Spa-avdelningen är minst sagt imponerande. Stor inomhuspool med jacuzzi och diverse dusch- och bastualternativ. Fritt inträde för alla gäster men kostnad för behandlingar tillkommer.

Några gäster kanske inte tycker att golfen är tillräcklig som fysisk aktivitet utan önskar mer action utomhus. På området finns möjlighet till en joggingrunda samt både tennisbanor och konstgräsplan för fotbollsspel.

Pistol- och lerduveskytte är en trevlig gruppaktivitet. Nytt för höstsäsongen är en kvällsaktivitet på skjutbanan som även inkluderar grillbuffé och dryck i lättsam anda.

Skytte är inte helt olikt golf. Koncentration, lugn och bra sikte är vägvinnande egenskaper även här.
Gymmet ligger i nära anslutning till spa-avdelningen.
Restaurangen bjuder på god och variationsrik mat. Efter full aktivitet från morgon till kväll har du rätt att unna dig en efterrätt eller två…
Biljard är en lämplig sällskapsform på kvällstid. Även dart och pingisbord finns att tillgå. Timmarna springer lätt iväg när man har trevligt. Dessutom är det inte långt till baren…

Nu laddar vi batterierna inför höstsäsongen med Eastonvärdarnas ankomst på måndag. Titta gärna in på bloggen och följ äventyret under nästa vecka.

Och glöm inte bort att Easton Golf just nu har specialerbjudanden på höstresor till Bulgarien. Vissa avresor är sänkta med upp till 2000 kr och lägsta pris är 8 990 kr för en komplett golfsemester. Avgångar och priser hittar du HÄR!

Film från resmålet. Se HÄR!

På återseende!

Ett svar på ”Lediga stunder – vad gör man på Lighthouse?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.