Spanien – Los Alcázares Long Stay

Första veckan på Destino de Sol 🙂

Anki och Pelle tog hem segern i bästbollen. Ett stort GRATTIS!
På Roda spelade vi lagspel. Easton Team Challenge avgjordes mellan ett herr- och damlag. Herrarna Pelle, Peter och Conrad ser väldigt nöjda ut efter sin runda.
Men damerna Helénè, Marina och Anki tog hem segern, ganska överlägset faktiskt 😉 Grattis till presentkort som ni kan använda hemma!
På restaurang Milo åt vi en fantastisk trerätters till bra pris. Ett litet stamställe för Eastons gäster. Visst ser alla mätta och belåtna ut 🙂
På vår lediga dag åkte vi några stycken till vingården Vina Elena, strax norr om Murcia. En riktig familjegård sedan 80 år tillbaka. Vår underbara guide Maria är fjärde generationen Pacheco.
Här trampades det druvor förr i tiden.
Bag in box i storformat. Från dessa cementtunnor hälls det upp i valfria storlekar på medhavda flaskor, från 1-10 liter. Conrad och Marina kände inte för att tappa upp och ta hem på flyget.
Ett fält med druvstocken Monastrell. Den behöver inget vatten, utan rötterna söker vatten ända ner till 10 mtr under jorden.
Här hänger en Monastrellstock med 10 mtr rot utmed företagets vägg.
Här visar Maria andra druvstockar som blir ca 1 mtr höga, och fordrar vatten.
Efter sista dagens tävlande är det skönt att koppla av i en av våra terrasser. Då det var Valentines Day passade det bra att Eastonvärden bjöd på Cava och chokladhjärtan.
Dessutom firade vi Veckans Spelare. Grattis Anki med dina fina 76 slag netto!

Det behöver inte vara sol jämt, och denna vecka har det varit perfekt ”golfväder”. En ny härlig vecka väntar… // Eastonvärd Roland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.