Mauritius – Heritage Awali

En av tio utflykter som vi erbjuder våra gäster nere på Mauritius Heritage Awali är en snorkel- och delfinresa. Alla var mer än jättenöjda.
Vi blev hämtade rakt nedanför vårt hotell i denna båten och sen bar det iväg.
Gittan var glad när hon såg att det fanns flytväst och att hon slapp tomflaskorna som alternativ. I bakgrunden ser ni det högsta berget Le Morne på ön.
Här har vi berget som en av gästerna Kristiina berättade att hon faktiskt bestiget vid sin förra resa. Hatten av för henne. Annars är det en tragisk historia kring detta berg där folk kastade sig ut från klippan hellre än att bli slav igen på 1700- talet under Britternas välde.
Här har vi en del av gänget.
Här har vi två till.
Vi fick ett helt stim av delfiner att verkligen simma runt om oss som om dom var sugna på att leka. Några hade också turen att se en rocka på mkt nära håll. Efter det åkte vi in hit på lite grundare vatten där vi låg och snorklade bland korallreven. Det var som att simma i mitt gamla saltvattensakvarium hemma. Overklig känsla.
Här blandar vi högt och lågt. Precis utanför mitt rum fick jag se den här man gå rätt uppför stammen med bara händer och fötter. Snacka om balans och styrka. Man ser han knappt men leta efter en röd prick i vänstra delen av bilden där han sitter och skär ner kokosnötter.
Här ser vi en liten del av dagens skörd.
Där var ju en bild till från utflykten på Göran och Kristiina den höll jag på att glömma. Göran laddar inför dykningen.
Eva Och Peter njuter av sista rundan här nere i värmen.
Anna tar i för allt vad hon orkar och resultatet blev kanon bra.
Thomas gör som Anna.
Då tar vi även med en stilbild på Gull.
Ledarbollen på väg ut på banan efter att ha spelat mycket bra golf dag 1 i tävlingen Veckans Spelare.  Undrar om Irene pallar för trycket från Kent och Peter. Visst ser dom glada ut alla tre.
Dom här två härliga människorna har varit i Eastons tjänst längst av alla. Känns dom igen mån tro? Gör ni inte det så är det Gull och Thomas.
Innan vi avslöjar resultaten från periodens tävlingar så tar vi några sköna bilder till.
Visst är det nästan overkligt vackert.
Härligt när våra gäster även i efterhand bidrar med bilder till bloggen. Här är Sanna, Kent, Gull och Thomas på väg ut på La Reservé.
Här har vi gänget som låg bra till det efter första rundan.
Är det avgjort nu eller?
Ni får hålla er lite till vem som vann, för först ska vi presentera vinnarna i bäst bollen. Kent och Sanna stort grattis.
Dom här var närmst flagg dom tre sista dagarna från vänster Benny, Irene och Peter. Den tävlingen har vi alla dom 9 speldagarna.
Här har vi vinnaren av Veckans Spelare med två stycken 35-rundor. Då blir man svår att överträffa så stort grattis Irene och hatten av för att du orkade stå emot dom två andra ”pojkarna” som försökte att vinna. Tyvärr finns det ingen bild på vinnarna av Easton Classic pga att värden tryckt in movie på kameran men dom heter Stina, Kristiina, Thomas och Kent stort grattis.
En liten uppmaning till sist, glöm inte att krama om det käraste ni har det kostar så lite och gör så gott. Tack alla goa gäster på Mauritius som gjorde den här perioden så fantastiskt trevlig och rolig. Hoppas vi ses snart igen på någon Eastondestination.
Ronny, Er Eastonvärd på Mauritius.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.