Marocko – Agadir

Sista kvällen och morgonen med denna veckas härliga golfare här i Agadir. Nu bär det hemåt mot vår och härlig golf i fosterlandet. Lite att avrapportera härifrån först dock innan transfern skall gå till flyget.

Bakom dessa dörrar – what happend in Agadir stays in Agadir men tårar har fallit, glädjetårar, skrattårar (ska det vara tre t på mitten i det?) och en liten riktig vid avslutningsceremonin igårkväll.
Några av de caddies vi blev vän med på banan, Mohammed VII, VIII och IX.  Duktiga på greenläsning och hejare på att bära tunga bagar.
Vinnarebilden – Birgit o Bengt bästbollen, Roger veckas spelare och så Easton Classic Roger, Birgit och Lennart. Några har varit i sitt livs form denna vecka som Millis brukar säga (och nu saknade jag henne lite också, min Eastonvärdkompis Camilla)
Han är värd ett eget foto vinnaren av veckans spelare Roger som blir kvar en vecka till och har därmed chans att dubblera
Monica sippade på fördrinken på El Toro – vi sitter utomhus ikväll
Dom här killarna har levererat från första stund. Jens till höger redan på flygplatsen ”där är hon, så klev han fram och gav mej en stor kram”. Sven till höger, vi har inga ord för hur han underhållit oss. En eagle har han också gjort.
Nu går vi ”all in” ikväll med förrätt, varmrätt och nattklubb
öhh hmm, fel där, jag menar ju kaffe o avec
Sakta mak (och ganska glatt, ja inte halt då) hem mot hotellet efter en härlig kväll tillsammans. Några hade gått tidigare så detta är nattsuddarna. Hörde senare att det suddats till halv 2.
Godmorgon – Knappt synbart men man har spänt upp trådar mellan hustaken i rutmönster för att hålla fåglarna borta från poolområdet. Nu återstår bara att packa, luncha och ta det lugnt en stund.
Till er tjänst under veckan Mona, Aziz och jag

stort tack, det har varit ett sant nöje att ha er här. På återseende.

Ewa – er Eastonvärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.