Tunisien – Port el Kantaoui

Leif och Ingvar på sanningsbänken. ”Vi skarvar aldrig, eller nästan aldrig när det gäller golf!” Absolut inte när vi ställs inför facto att Yvonne var närmast flagg.

GRATTIS Yvonne ⛳️

 

 

 

Per, Robert och Pia hade efter 18 hål på Sea Course med bäst resultat. De spelade i veckans ledarboll med sista tee time på Panorama.

Vädret under veckan har gett oss mycket sol och värme. Vi golfare  liksom golfbanan har fått mer hälsosam färg. Golfbanorna  grönskar och många banarbetare jobbar med skötseln. Här den nyklippta fairway på hål 17.Här kommer påfyllning!! Dagens härliga 
värmebölja med 24 grader kräver vatten.  Eizabeth och Susanne hålar  ut på Sea Course hål 14. En vacker green med havet som fond. 

Yvonne, Ingvar och Leif har här avslutat sin runda på Panorama. I bakgrunden klubbhuset och väntande 19:e hålet på den soliga terrassen.

Mikael har dragit en vinstlott…spelar härligt vinnande  golf med supersäkra  Charlotte och Elizabeth.

 

Birgitta och golfvärden låter de andra tävla och tar istället en liten mysig sällskapsrunda på sista nio hålen på Sea Course.

Här har Birgitta, Björn, Christer och Janne kommit upp på Panoramas  höjdplatå.

VECKANS PRISTAGARE

Supersäkert la Yvonne sin boll på green hål 3 på Panorama.

GRATTIS  till vinsten  i  ”Närmast flagg” ⛳

Charlotte och Robert inledde veckan med att ta hem segern i veckans partävling ”Bästboll”. GRATTIS till 44 p och vinsten!

Här alla pristagare i ”Bästbollen”. Segrare Charlotte och Robert 44p, Yvonne och Ingvar också på 44 p och Elizabeth och Jonny på 39p.

GRATTIS till mycket bra resultat och vinsten!

Vi gratulerar Mikael till segern i ”Veckans spelare”. Med 78 slag på Sea Course och 66 slag på Panorama var Mikaels 144 slag oslagbara!

Du har satt ett rekord här på El Kantaoui GC, som blir svårt att slå!

Per, som med sin Britt-Marie spelat totalt 171 hål under veckan, tog andraplatsen med 150 slag. Samma antal slag hade Lilly, som andra dagen hade fantastiska resultatet 69 slag och avancerade i resultatlistan.

GRATTIS!!!

Här en härlig mix av vinnare från veckans lagtävling. Björn, Mikael, Susanne, Leif, Elizabeth, Yvonne, Charlotte, Robert och Lilly.

Vi tackar alla gäster som åker hem idag och önskar er en bra hemresa. Jättekul att få vara er värd här i Port el Kantaoui och vi hälsar er hjärtligt välkomna åter…hit eller till någon annan Easton-ort.

Hälsningar

Carina och Maj

Dina Easton-värdar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.