Nordea Masters 2017

Nordea Masters 2017 har inletts och Easton Golf är på plats på Barsebäck Golf & Country Club.

IMG_0818
Här på Hål 8 avgörs ”Drömslaget” på söndag.

Kom gärna förbi och hälsa, tävla med oss eller för att snacka golf.

IMG_0840
Vi finns i Masters Village som första anhalt direkt efter entrén och precis i närheten av tee på Hål 8.

Vi har ett högoktanigt aktivitetsprogram i vårt tält.

  • Putta mästerligt och du kan vinna storslam i upplevelser. Först och främst genom att kvalificera dig till söndagens utslag på Hål 8 så snart ledarbollen har passerat. ”Drömslaget” kallar vi ögonblicket, närmast pin gäller och i potten finns två kompletta golfresor, en till Cypern som även inkluderar golfskola och en till Bulgarien.
  • Nappa på vårt specialerbjudande för Nordea Masters. Passa-på-rabatt på 600 kronor/person för golfresor till Bulgarien som bokas mellan 1-7 juni. I erbjudandet ingår dessutom en extra greenfee vilket innebär totalt fem dagar golfspel under semesterveckan.
  • Nysatsningen på Easton Golf Academy presenteras i detalj under Nordea Masters. Instruktörerna Mark Dewdney och David Green finns på plats torsdag-lördag 11.30-12.30 och 15.30-16.30. Ett utmärkt tillfälle att ta del av höstens akademiresor och diskutera upplägget kring särskilda temaveckor som ringar in kombinationen golfsemester och golfträning.
  • Träffa samarbetspartners och experter från flera av våra resmål. Möjligheterna är många att få fördjupad insikt om de olika destinationerna, hotellen och golfbanorna i Agadir, Marrakech, Belek, spanska Murcia-regionen och på Cypern.
  • Dessutom kommer flera av våra populära Eastonvärdar att dyka upp för att berätta om sina favoritresor genom åren och självfallet går det bra att rådfråga dem kring särskilda resmål av intresse.

Nu ser vi till att ha några fantastiskt trevliga golfdagar tillsammans. Vi hejar inte enbart på de stora grabbarna Stenson, Norén, Westwood m.fl. utan vi hejar ännu mer på alla glada amatörer som strävar uppåt och vill uppleva ”Drömslaget” – ögonblicket som är det närmaste Europatouren de flesta av oss någonsin kommer hamna. Chansen finns men först måste du och alla andra leta upp Easton Golf och visa dina färdigheter med puttern.

Hoppas vi ses snart!

Ställningen i Nordea Masters följer du HÄR >>

IMG_0838

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.