Montado – Portugal

Så var det sista dagen – för hela säsongen – och vi firar med prisutdelningen.

IMG_5082Alla var redo att först titta på bildvisningen av alla kort vi tagit under veckan.

IMG_5084Så här glada – och överraskade – blev Kenneth och Roger när det stod klart att de vunnit Bästbollen med 40 poäng. Pris till dem blev Moscatelvin, kepsar och bollar.

IMG_5085Ulf och Carina blev också glada för sin andraplats i Bästbollen med 39 poäng.

IMG_5090Carina var i farten i kväll. Vinnare av Veckans Spelare med 152 slag och som pris fick Carina förutom presentkort från Easton också Moscatelvin, väska samt en liten kasse med portugisiska delikatesser.

IMG_5091Tvåan Ulf fick också en kasse med delikatesser samt en keps.

IMG_5106Vinnare av Easton Classic blev boll 1 med Marie-Louise, Barbro och Kenneth som också fick hjälp av en Joker i bollen. 79 poäng fick de ihop och de vann var sin flaska Moscatel samt ett presentkort var från Dormy.

IMG_5108

IMG_5108IMG_5111

Tvåorna och treorna fick samma poäng 72 – men en liten handicap skillnad var det. Lars – vars resultat räknats som Joker fick en flaska Moscatel för sin insats.

Så var den sista veckan här på Montado slut för den här säsongen – och det är ju naturligtvis lite tråkigt. Men vi får glädja oss åt alla fantastiska gäster vi har träffat och lärt känna lite grann – tack för härliga veckor tillsammans. Hoppas vi ses någon gång framöver.

Trevlig golfsommar önskar vi er alla.

Kristina & Stefan

Golfvärdar/Montado

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.